Este atât de uşor să participi în Maratonul Aniversar 20 ani Safir! Tot ce trebuie să faci este să achiziţionezi minim două produse refrigerate Deliciosul de Vaslui pentru grătar şi să vii cu bonul de cumpărături la promoterii aflaţi la standul aniversar.
Regulile jocului sunt simple: te înscrii, alegi căsuţa din panoul de premii, iei un talon, răzuieşti şi câştigi garantat. Ce spui, eşti pregătit să intri în posesia unui echipament adecvat pentru un maratonist adevărat? Vino la standul nostru pe perioada în care caravana se află în oraşul tău şi poţi câştiga şi alte premii surpriză!
Pentru a intra în competiţie trebuie să achiziţionezi oricare două dintre următoarele produse refrigerate vândute sub marca Deliciosul de Vaslui:

Pulpe cu os Pulpe superioare Pulpe inferioare Pulpe superioare dezosate cu piele
Pulpe cu os
Pulpe superioare
Pulpe inferioare
Pulpe superioare dezosate cu piele
Pulpe superioare dezosate fără piele Pulpe dezosate Piept de pui cu os Piept de pui dezosat
Pulpe superioare dezosate fără piele
Pulpe dezosate
Piep de pui cu os
Piept de pui dezosat
Aripi de pui Copanele de aripi Piept de pui pentru snitel Mixuri pui
Aripi de pui
Copănele de aripi
Piept de pui pui pentru şniţel
Gama Mixuri
Întrebări frecvente
  • În ce perioadă trebuie să cumpăr produsele Deliciosul de Vaslui pentru a fi premiat în cadrul Maratonului Aniversar 20 ani Safir?
  • Răspuns: Pentru a putea fi premiat, bonul care dovedeşte achiziţionarea produselor refrigerate Deliciosul de Vaslui trebuie să fie datat într-una din cele două zile în care se află caravana în oraşul tău. De asemenea, trebuie să te prezinţi cu bonul la standul aniversar între orele 10:00 - 20:00. Pentru alte informaţii te invităm să consulţi regulamentul campaniei.
  • Dacă am cumpărat mai multe produse participante Deliciosul de Vaslui pe un singur bon, primesc mai multe şanse la câştig?
  • Răspuns: Dacă participanţii achiziţionează multiplu de 2 (două) produse refrigerate pentru grătar Deliciosul de Vaslui pe acelaşi bon de cumpărături, aceştia primesc un număr de premii echivalent cu numărul de calupuri a câte 2 produse.


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies