Povestea Maratonului Aniversar
SAFIR Vaslui - de 20 de ani,
Pui de maratonist
Şi traseul continuă...
Anul acesta am împlinit 20 de ani de activitate....

Am pornit în anul 1991 cu moara din Văleni şi am continuat cu fermele de pui, abatorul şi fabrica de făinuri proteice.

SAFIR a transpus evoluţia continuă într-un traseu, problemele întâmpinate în obstacole, iar fondatorii acestei afaceri în maratonişti. Încrederea în forţele proprii, perfecţionarea continuă, responsabilitatea şi tenacitatea sunt doar câteva dintre atributele unui maratonist, cu care ne identificăm.

“Pentru noi maratonul este mai mult decât o competiţie, este o formă de viaţă. Am învăţat ce înseamnă întrecerea continuă cu tine însuţi, voinţa şi dedicaţia. Acum, la 20 ani, avem viziunea necesară pentru a spune că traseul nostru continuă...”

Pornind de la aceste premise a luat naştere Maratonul Aniversar 20 de ani Safir, un eveniment creat pentru a sărbători frumoasa vârstă împreună cu cei care au fost alături de SAFIR, cei care i-au găzduit şi încurajat încă de la primii paşi: comunitatea locală, angajaţii, clienţii, partenerii şi colaboratorii.


Ianuarie – septembrie: ziua de 20, norocoasă pentru clienţii magazinelor Safir

Încă de la începutul anului 2011, în fiecare zi de 20 a fiecărei luni, clienţii magazinelor SAFIR au avut parte de produse gratuite, câte 20 pe lună. Pe data de 26 septembrie, de ziua aniversară, peste 150 de clienţi ai aceloraşi magazine au fost recompensaţi cu diverse obiecte promoţionale: magneţi de frigider, termos, rucsac, geantă cooler. Numai bune să fie maratonişti în continuare...
click pentru mai multe fotografii


Martie: Cupa Moldovei în gastronomie

În perioada 5-6 martie 2011, SAFIR a participat la evenimentul Cupa Moldovei a Campionatului Internaţional de Gătit în Aer Liber. La acest eveniment, echipa SAFIR şi-a dovedit abilităţile în prepararea cărnii de pui, câştigând astfel 5 medalii pentru prepararea cu iscusinţă a cărnii de pui şi pentru asortarea vinurilor potrivite fiecărui fel de mâncare: două de aur, două de argint şi una de bronz.
click pentru mai multe fotografii


Martie-aprilie: Ziua porţilor deschise la Abatorul Safir

În perioada martie – aprilie, peste 100 de colaboratori direcţi au vizitat abatorul Safir. A fost unul dintre cele mai importante momente ale anului, atât prin numărul persoanelor implicate cât şi prin implicaţiile generate de această deplasare. Vizitatorii au analizat procesul de producţie, au adresat întrebări şi au primit informaţii cu privire la toate nelămuririle şi au aflat informaţii interesante şi utile despre tot ce înseamnă produsele din carne de pui. De asemenea, acest eveniment a reprezentat ocazia ideală pentru SAFIR de a cunoaşte în mod direct colaboratorii şi de a se face cunoscut într-o altă manieră, mai puţin formală, mai apropiată şi mai prietenoasă.
click pentru mai multe fotografii


Iunie - august: Lansarea site-ului oficial al campaniei aniversare şi demararea activităţilor aferente

Pe data de 8 iunie 2011, a fost lansat site-ul aniversar www.maratonulsafir.ro. Acesta a făcut iniţial referire la Caravana Maratonul aniversar 20 ani Safir şi a inclus modulul de concurs culinar Cartea de bucate aniversară 20 ani Safir.August - Ziua Salariatului Safir

Pe 16 august, pentru o zi, activitatea Safir s-a oprit şi toţi cei aproape 350 salariaţi, împreună cu familiile lor, s-au întâlnit într-un cadru relaxant şi au sărbătorit cei 20 de ani de existenţă ai firmei. Jocurile pentru cei mari şi pentru cei mici, atmosfera plină de soare şi de fumul din grătarele încinse au transformat o zi obişnuită într-una care va fi uitată cu greu de aproape cei 600 de participanţi.
click pentru mai multe fotografii


August - Maratonul distracţiei organizat în cadrul Zilelor Vasluiului

Pe data de 20 august, în cadrul Zilelor Vasluiului, s-a organizat evenimentul adresat tuturor cetăţenilor oraşului precum şi celor care şi-au dorit să asiste la un spectacol de excepţie - evenimentul a fost numit sugestiv Maratonul Distracţiei – 20 ani Safir. Acest eveniment a fost dedicat atât micilor maratonişti cât şi celor mari şi întreaga zi aniversară a fost structurată astfel:

Maratonul celor mici

În intervalul orar 9:00-12:00, copiii au fost aşteptaţi cum se cuvine în zona parcului Copou din Vaslui. Aceştia au participat la numeroase competiţii care le-au pus în valoare talentele muzicale, cel de a dansa, de a fi actor şi aptitudinile sportive şi de echipă. S-au acordat peste 50 de premii şi multe-multe diplome, au fost invitaţi copii de la cluburi locale să cânte şi să danseze şi cei peste 500 de copii au fost bucuroşi să fie transformaţi cu toţii, chiar pentru 3 ore, în mici maratonişti. Toţi copiii au stat la rand, unii mai cuminţi decât alţii pentru a primi baloane modelate în diverse forme şi majoritatea au fost pictaţi pe faţă după diversele preferinţe.

Un moment foarte interesant a fost cel al fotografiilor alături de Deliciosul de Vaslui, fotografii printate chiar la faţa locului şi pentru care copiii au aşteptat şi două ore în plus. Evenimentul pentru cei mici s-a încheiat cu un spectacol de teatru de păpuşi oferit de trupa Centrului Cultural Podul Înalt. Piesa pusă în scenă, „Prostia omenească”, a delectat mulţimea de copii – pentru unii dintre ei fiind o experienţă unică, pe care nu au mai trăit-o până în acel moment.

Activităţi dedicate adolescenţilor şi adulţilor – Goana după maratonişti

Începând cu ora 19.00, în zona Ştrandului Municipal Vaslui, a început Goana după maratonişti. Participanţii la eveniment au primit numere de maratonist la intrarea în spaţiul de desfăşurare a Maratonului Distracţiei. Pe baza acestui număr ei au putut intra în tombola premiilor aniversare SAFIR. La finalul zilei aniversare a fost tras la sorţi fericitul câştigător al unei excursii la Budapesta unde a participat la un concert extraordinar George Michael.

Pe parcursul desfăşurării zilei aniversare, animatorul evenimentului a realizat scurte concursuri unde a premiat pe toţi cei care au participat la dansul cu portocala, cei care s-au grăbit să servească cel mai repede caserolele pline cu grătar de pui aburind sau celor care au cântat din toate puterile şi alături de un prieten ce altceva decât „Ca la 20 de ani”...

Concert

Printre concursuri, prezentarea Boboceilor în galben-verde, prezentare de modă, interpretare, dans am avut parte de recitaluri de excepţie ale Mandinga, Iris, Julia şi DJ Project. Trupa Mandinga a deschis concertul şi a animat întreaga mulţime cu ritmuri latino pasionale şi o coregrafie de excepţie. Au urmat Julia şi DJ Project cu ritmuri disco extrem de antrenante si care au prins în atmosferă pe toţi cei prezenţi. Finalul apoteotic al celor de la Iris a încheiat o seară superbă, de mare clasă în acord cu momentul aniversar şi cu ceea ce reprezintă el.

>> Mai multe detalii şi galerie foto


Septembrie - 1 septembrie marchează desemnarea câştigătorilor Cărţii de bucate aniversare 20 ani Safir

Pe această dată reprezentanţii oficiali ai companiei SAFIR au validat clasamentul celor mai votate 20+202 reţete şi au desemnat şi anunţat on-line şi nu numai fericiţii câştigători ai celor două excursii şi ai aparatelor de gătit sănătos.


Septembrie - Pe 26 septembrie ne-am sărbătorit cu partenerii de afaceri

Pe data de 26 septembrie SAFIR a organizat un eveniment festiv adresat partenerilor de afaceri. În cadrul acestui eveniment s-a lansat Cartea de bucate aniversară 20 ani Safir, au fost acordate marile premii celor două câştigătoare şi premii de fidelitate pentru angajaţi iar cei prezenţi au avut parte de experienţe inedite şi de surprize deosebite cât să nu uite încă 20 de ani aşa aniversare. La mai multe!
click pentru mai multe fotografii
©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies