Maratonul Distractiei
Maratonul Distracţiei - 20 august 2011

Aniversarea a 20 de ani de activitate Safir a făcut Vasluiul să răsune! Atât cei mici cât şi cei mari s-au distrat pe cinste în cadrul celor două evenimente: Maratonul Copiilor şi Goana după Maratonişti!

Începând cu ora 9 parcul Copou a prins viaţă. O mulţime de copii şi-au făcut apariţia pentru a participa la spectacolul aniversar dedicat lor şi pentru a face cunoştinţă cu îndrăgita mascotă: Deliciosul de Vaslui. O dată ajunşi, cei mici s-au putut bucura de concursuri surpriză urmate de premii maratoniste, fotografii instant cu Deliciosul de Vaslui, baloane modelate şi face-painting. Spectacolul a fost completat de prezenţa unui clovn care a animat atmosfera cu jocuri specifice copilăriei, la care cei mici nu au ezitat să participe. Recitalul susţinut de Bibliosong a adus o mare bucurie copiilor care au dansat şi au cântat alături de ei. Programul s-a încheiat cu un spectacol de teatru de păpuşi oferit de trupa Centrului Cultural Podul Înalt. Cei mici au stat cuminţi pe scaune şi au urmărit atent firul poveştii “Prostia omenească”. O explozie de sunet şi culoare ne-a delectat începutul Maratonului Distracţiei şi ne-a dat forţa necesară de a continua ziua aniversară...

Ora 19:00 a marcat începutul evenimentului Goana după Maratonişti susţinut în cadrul Ştrandului Municipal Vaslui. Am împărţit numerele de maratonist şi am dat startul distracţiei...

Atmosfera de petrecere a fost iniţiată de membrii fanfarei Rotaria. Pe ritmurile pieselor bine cunoscute mulţimea s-a delectat şi a început să testeze primii paşi de dans din acea seară. Cei prezenţi au primit cu aplauze furtunoase şi alte două talentele locale aflate în căutarea afirmării.

Concertul a fost deschis de trupa Mandinga care ne-a oferit un adevărat show! Reţeta succesului lor? Răspunsul este foarte simplu: o voce minunată, o prezenţă scenică foarte bună şi momente inedite care au adus un plus de umor evenimentului.

Nici Dj project şi Giulia nu au fost mai prejos, interpretând pentru cei prezenţi cele mai cunoscute hituri! Întreaga mulţime a fredonat neîncetat versurile melodiilor: Mi-e dor de tine, Regrete sau Nu!

Iris a încheiat această trilogie! Veteranii muzicii rock au asaltat fanii adunaţi la concert atât cu piese de pe ultimul album cât şi cu piese care i-au făcut celebri precum: Strada ta sau Floare de Iris.

Din cadrul spectacolului nostru nu au lipsit surprizele pentru public. Concursul de mâncat copănele de pui sau concursul de karaoke au amuzat muţimea ce s-a dovedit dornică să participe.

La finalul evenimentului a avut loc exragerea câştigătorului marelui premiu: un bilet pentru 2 persoane la concertul George Michael din Budapesta. Corfală Robert Ionuţ a fost fericitul deţinător al numărului 0292. Acesta va pleca într-o romantică excursie de 3 zile, în străinătate, împreună cu iubita sa!

Cum altfel am fi putut sărbătorii 20 de ani decât în cadrul comunităţii în care am crescut şi împreună cu oamenii care ne-au fost alături încă de la primii paşi timizi… Tocmai de aceea, profităm de această ocazie pentru a vă mulţumi tuturor de participare!Anunţare Maratonul Distracţiei 20 august 2011


Maratonul Distractiei - 20 august 2011 - Vaslui - Mandinga, Iris, DJ Project Pe data de 20 august, SAFIR organizează în cadrul zilelor Vasluiului, evenimentul numit sugestiv Maratonul Distracţiei – 20 ani Safir. Acest eveniment este dedicat atât micilor maratonişti cât şi celor mari.

Întreaga zi aniversara va fi structurata astfel:

Maratonul celor mici

În intervalul orar 9:00-12:00, copii sunt aşteptaţi în zona parcului Copou din Vaslui. Aceştia vor participa la numeroase competiţii care le vor pune în valoare talentul şi aptitudinile sportive. 20 de premii şi multe diplome vor recompensa talentul micilor maratonişti. Cei mici vor avea parte de baloane modelate şi face-painting realizat de o echipă profesionistă în domeniu. De asemenea, copii vor asista la reprezentaţii ale grupului muzical „Bibliosong”.

Vor fi realizate fotografii pe loc pentru cei care doresc să aibă o amintire cu Deliciosului de Vaslui şi evenimentul pentru cei mici se va încheia cu un specacol de teatru de papuşi oferit de trupa Centrului Cultural Podul Înalt.

Goana după maratonişti

Începând cu ora 19.00, în zona Ştrandului Municipal Vaslui, va începe Goana după maratonişti.Acest eveniment va cuprinde urmatoarele activităţi:

I. Tombola maratoniştilor cu premii garantate

Participanţii la eveniment vor primi numere de maratonist la intrarea în spaţiul de desfăşurare a Maratonului Distracţiei. Pe baza acestui număr participanţii vor putea intra în tombola premiilor aniversare SAFIR. Din oră în oră, prin tragere la sorţi un concurent va intra în posesia unui premiu surpriză acordat de SAFIR.

II. Premiere pe loc

După distribuirea numerelor promoteri SAFIR vor premia aleator pe cei ce poarta cu mândrie numărul de maratonist.

III. Safir premiază grupuri de 20 de prieteni

Cei care se prezintă la cortul de premiere special amenajat în formulă completă de 20 de prieteni, câstigă garantat unul din premiile surpriză propuse de SAFIR.

Concert

La finalul zilei aniversare Safir, va avea loc un concert antrenant la care au fost invitaţi artişti precum Mandinga, Iris şi Dj. Project. Trupa Mandinga va deschide concertul şi va anima întreaga mulţime cu ritmuri latino pasionale. Apoi, trupa Iris va urca pe scenă pentru a cânta împreună cu cei prezenţi la Maratonul Distracţiei, iar la final Dj Project, adică Gino Manzotti, Dj Maxx şi Giulia Anghelescu vor interpreta piese care au staţionat în topurile radio lungi perioade de timp.


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies