Noutăţi şi evenimente
<< Inapoi la noutăţi
Bucureşti Militari 15 - 17 iulie 2011
Şi uite aşa, ne apropiem cu paşi repezi de finalul Caravanei Aniversare 20 ani Safir din cadrul hipermarketurilor Auchan.

Însă, lăsând nostalgia la o parte, vă invităm să citiţi mai departe despre activitatea desfăşurată de maratoniştii noşti în oraşul Bucureşti, mai exact Auchan Militari...

De această dată drumul a descurs fără probleme, maşina caravanei a străbătut drumul Vaslui-Bucureşti prin temperaturi extreme fără nici ce-a mai mică problemă. Temperaturile ridicate nu au influenţat nici starea de spirit a membrilor caravanei.

O dată ajuşi la locaţie a început distracţia...

După instalare şi echipare am dat start maratonului. Am informat bucureştenii veniţi la cumpărături despre posibilităţile garantate de câştig, am indicat produsele participante la promoţie şi am premiat clienţii pe parcursul întregului weekend. Mascota noastră a fost punct de atracţie şi subiect de discuţie pentru mulţi dintre clienţii Auchan Militari. „Puiul delicios”, „Guina”, „Puf” şi nenumărate alte apelative a primit Deliciosul de Vaslui pe perioada desfşurării acestei promoţii de la micii maratonişti.

Premiile au adus zâmbetul pe buzele multor participanţi. Unii au câştigat prin tragere la sorţi exact ceea ce îşi doreau, în timp ce acei cumpărători care nu şi-au manifestat o anume preferinţă pentru câştig s-au arătat încântaţi de premiul extras.

Reveniţi în oraşul natal, am început pregătirile pentru urmatoarea locaţie: hipermarketul Auchan din Tg. Mureş! Aşteptăm acolo pe toţi cei care vor să achiziţioneze produse Deliciosul de Vaslui pentru a intra în posesia unui premiu maratonist.
©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies