Noutăţi şi evenimente
<< Inapoi la noutăţi
Bucureşti Titan 8 - 10 iulie 2011
Cea de-a 5-a locaţie a Caravanei Maratonul Aniversar 20 ani Safir, hipermarketul Auchan Titan din Bucureşti, a reprezentat pentru membrii caravanei o provocare, deoarece ne-am înfruntat cu noi experienţe.

Totul a început cu drumul spre capitală care nu ne-a privat de peripeţii. În împrejurimile oraşului Tecuci, maşina caravanei a refuzat să mai ajungă la destinaţie, pur şi simplu s-a oprit. Dar cum orice maratonist adevărat se descurcă în orice împrejurare, am chemat o nouă maşină şi ne-am continuat traseul aşa cum spune şi motto-ul nostru. O dată ajunşi la destinaţie, nu am mai pierdut nici o secundă, am instalat scena şi am început premierea tuturor celor care au achiziţionat produse refrigerate Deliciosul de Vaslui.

În ciuda temperaturilor extreme de afară, programul nostru a fost plin. Pentru că nimic nu ne abate de la ţelul propus, din momentul începerii promoţiei până în momentul încheierii programului membrii caravanei au oferit premii continuu. Toţi participanţii s-au arătat încântaţi de echipamentele de maratonist în posesia cărora au intrat. Mascota Deliciosul de Vaslui a fost întâmpinată cu mult drag atât de cei mici cât şi de cei mari. S-a fotografiat cu doritorii, a oferit baloane aniversare şi a ascultat atent poeziile care i-au fost recitate de către puii de maratonist.

O experienţă de neuitat care ne-a învătat că abaterile de la planul iniţial nu reprezintă întotdeauna un aspect negativ!
Următoarea locaţie, hipermarletul Auchan Militari! Abia aşteptăm să înfruntăm şi de această dată neprevăzutul! Te aşteptăm şi pe tine!


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies