Noutăţi şi evenimente
<< Inapoi la noutăţi
Tîrgu Mureş 22 - 24 iulie 2011
În weekendul 23-24 iulie 2011, Caravana Aniversară 20 ani Safir a ajuns în hipermarketul Auchan din Tg. Mureş.

Peisajele superbe, răcoarea munţilor şi mirosul de brad au indus membrilor caravanei energia şi buna dispoziţie necesară pentru un weekend de premiere. Ajunşi la locaţie am descărcat premiile, ne-am instalat punctul de lucru şi am spus START maraton.

Reacţiile clienţilor nu au întârziat să apară. Atât aspectul produselor Deliciosul de Vaslui cât şi premiile puse la bătaie au determinat clienţii să devină participanţi în Maratonul aniversar 20 ani Safir.

Pentru cei mai mici dintre maratonişti, membrii caravanei au pregătit multe baloane aniversare. Astfel standul nostru a fost repede înconjuraţi de copii care voiau o amintire de la Deliciosul de Vaslui.
În acest weekend mascota noastră, Deliciosul de Vaslui, a fost mai hotărâtă ca niciodată să facă cunoscută promoţia şi să-şi facă noi prieteni. Şi cu asta...am încheiat o etapă a Caravanei Maratonul Aniversar 20 ani Safir, cea desfăşurată în cadrul hipermarketurilor Auchan din România.
Însă nu uita! Începând cu 29 iulie, timp de 3 săptămâni membrii caravanei vor ajunge în magazinele distribuitorilor de produse refrigerate Deliciosul de Vaslui din oraşele Huşi, Bârlad şi Vaslui...Dacă vrei şi tu un premiu maratonist, fii pe fază şi urmăreşte traseul Caravanei!


©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies