Concurs - Cartea de bucate aniversara
La finalul acestui concurs, pe baza unui clasamentui realizat în funcţie de numărul de voturi, Compania Safir va acorda 20+202 premii celor mai iscusite dintre voi.
Premiu Excursie Toscana
Click pe imagine pentru galerie
2 excursii culinare în Italia-Toscana
Pentru că ştim că talentul culinar dobândit trebuie întreţinut, pentru cele mai iscusite dintre voi am pregătit o aventură culinară de neuitat. Un program plin de plimbări, degustări şi demonstraţii culinare făcute de reprezentanţii şcolii culinare din Lilla, de care să te bucuri alături de o persoană dragă. Transport cu avionul România - Italia şi retur inclus.

Traseu:
 • Montepulciano – Pienza - Vizitarea uneia dintre cele mai vechi pivniţe dedicate degustării vinurilor - Cantina del Redi. Un popas va fi reprezentat de vizita la o ferma locală, unde se află fabrica ce produce „pecorino cheese di Pienza”, o brânză specifică a acestei zone şi foarte renumită în lume.
 • San Quirico d’Orcia – Montalcino- Monteroni d’Arbia - Vizită la fabrica de vin Brunello din oraşul Montalcino.
 • Monte Vibiano – Chianciano Terme - La Monte Vibiano se va vizita cantina Castelului Monte Vibiano Vecchio pentru a vedea procesul de producţie al vinului. Apoi se va vizita vechea moară a oraşului Chianciano, unde se va demonstra procesul producţiei uleiului de măsline
 • Siena - O întâlnire cu reprezentanţii scolii culinare din Lella. Demonstraţie de preparare a pastelor specifice oraşului Siena.
 • Chianti - Popas la muzeul vinului Museo del Vino, unde se va prezenta prima producţie Chianti.
Premii concurs Cartea de bucate
20 de aparate de gătit sănătos
 • Aparat de gătit cu abur Philips – Dotat cu funcţia unică a Intensificatorului de arome desăvârşeşte alimentele cu gustul delicios al plantelor aromatice şi al condimentelor.
  6 bucăţi
 • Grătar electric Singer – Un grătar cu 5 trepte de temperatură pentru gătit şi tavă detasabilă pentru colectarea grăsimii.
  5 bucăţi
 • Racleta Tefal – O tradiţie venită din Elveţia: mesele pregătite la raclettă devin o distracţie pentru toată lumea. Fiecare îşi poate prepara propria porţie, în tăviţa sa: carne de pui, legume sau brânzeturi.
  4 bucăţi
 • Cuptor cu halogen Singer Vitacook - Păstrează vitaminele şi în acelaşi timp elimină grăsimile şi toxinele din alimente, fiend partenerul de nădejde într-un stil de viaţă sănătos.
  3 bucăţi
 • Oală de gătit sub presiune Sinbo2 bucăţi
200 cărţi de bucate aniversare cu reţeta ta!
Inspiraţia şi talentul tău vor fi răsplătite cu o carte de bucate care să-ţi recunoască toate meritele. Reţeta postată de tine va fi la loc de cinste.
   
©2011 Safir S.R.L. Toate drepturile rezervate. Politica cookies

Aparat de gatit cu aburi Gratar electric Singer Racleta Tefal Cuptor cu halogen Oala de gatit sub presiune