Meniu
|
||||||||||||||||
Ingrediente reţetă: | ||||||||||||||||
• 1 piept de pui dezosat Deliciosul de Vaslui (aproximativ 400 g)
• 1 pungă de fulgi de porumb • 2 ouă • 100 g făină |
||||||||||||||||
Cum se prepară? | ||||||||||||||||
1. Se spală şi se taie pieptul de pui fâşii de circa 1 cm grosime. Se zdrobesc fulgii de porumb cu un sucitor, după ce s-a perforat punga. 2. Fâşiile de piept de pui se dau prin făină, prin oul bătut şi apoi prin fulgii de porumb. 3. Se prăjesc în ulei încins. | ||||||||||||||||
Cum se serveşte? | ||||||||||||||||
Degeţelele din piept de pui se pot servi calde sau reci, ca atare sau cu roşii, castraveţi, brânză telemea sau caşcaval. | ||||||||||||||||
Timp aproximativ de preparare: | ||||||||||||||||
20 minute. | ||||||||||||||||
De ce recomand această reţetă: | ||||||||||||||||
Manuela Badea recomandă degeţelele din piept de pui deoarece sunt foarte gustoase şi uşor de preparat. | ||||||||||||||||