|
Rulada de pui umpluta cu spanac |
|
Reţetă publicată de Ana Maria Apetroae Iaşi Iasi |
30.06.2011 |
|
Număr voturi: 3765 |
|
|
|
|
|
Ingrediente reţetă: |
800gr piept de pui ; 600 gr spanac; 2catei de usturoi; 2 linguri unt; 1 ceapa; piper macinat; 2 linguri ulei; 2 linguri mustar; sare; 1 ceapa rosie; 2 frunze de dafin; 400 ml supa de pui |
|
Cum se prepară? |
Pieptul de pui se spala si se scurge. Se face un buzunar longitudinal si se pastreaza carnea scoasa. Spanacul se spala bine apoi se fierbe in 1/2 litru de apa cu sare, dupa care se scurge. Ceapa rosie si usturoiul se curata si se toaca marunt, apoi se calesc in untul incins, se adauga si spanacul se presoara sare si piper si se lasa cateva minute. Se ia de pe foc si se lasa la racit.
Pieptul se da cu sare iar in interior se da cu mustar, se umple cu compozitia pregatita si se acopera capetele. se incinge uleiul se pune rulada, ceapa tocata de jur imprejur,frunzele de dafinsi supa de pui. Se da la cuptor cca 1 ora la foc mic. |
|
Cum se serveşte? |
simpla cu un pahar de vin |
|
Timp aproximativ de preparare: |
1 ora |
|
De ce recomand această reţetă: |
Este o reteta foarte gustoasa ideala pentru dieta, spanacul fiind o leguma cu indice glicemic foarte scazut. |
|
|