Meniu
|
||||||||||||||||
Ingrediente reţetă: | ||||||||||||||||
10 BUC ARDEI COPT (DE PREFERAT ROSU ,CAPIA),
500 GR CARNE TOCATA DE PUI 5 LINGURI BULION 2 CATEI USTUROI SARE ,PIPER |
||||||||||||||||
Cum se prepară? | ||||||||||||||||
SE PUNE CARNEA TOCATA LA CALIT PANA SE SCHIMBA UN PIC CULOAREA ,SE ADAUGA USTUROIUL , CONDIMENTELE SI BULIONUL DUPA CARE SE MAI LASA 2 INUTE LA FOC, SE STINGE FOCUL SI SE LASA SA SE RACEASCA CARNEA ,DUPA CE SA RACIT SE UMPLE ARDEII SI SE DA PRIN OU SI FAINA SI SE PUN LA PRAJIT. | ||||||||||||||||
Cum se serveşte? | ||||||||||||||||
DE PREFERAT SE SERVES RECI ARDEII | ||||||||||||||||
Timp aproximativ de preparare: | ||||||||||||||||
30 -40 MINUTE | ||||||||||||||||
De ce recomand această reţetă: | ||||||||||||||||
PT CA ARDEIUL COPT II DA O SAVOARE PLACUTA | ||||||||||||||||