Meniu
|
||||||||||||||||
Ingrediente reţetă: | ||||||||||||||||
• 200 g piept de pui dezosat Deliciosul de Vaslui
• 2 cepe roşii • 100 ml ulei de măsline • 2 legături ceapă verde • 8 ouă • 50 g măsline • 100 g caşcaval ras • sare, piper |
||||||||||||||||
Cum se prepară? | ||||||||||||||||
1. Carnea de pui se taie fâşii şi se prăjeşte cu ceapa roşie tăiată mărunt. Se potriveşte de sare şi piper. 2. Se fac 4 foi de omletă, din câte 2 ouă fiecare, amestecate cu ceapă verde tăiată fin, măsline, sare şi piper. 3. Omletele se lasă la răcit, apoi se umplu cu carnea de pui pregătită anterior, se rulează şi se presară cu caşcavalul ras. 4. Se aşează într-o tavă sau într-un vas termorezistent şi se bagă la cuptor pentru 5 minute. | ||||||||||||||||
Cum se serveşte? | ||||||||||||||||
Rulourile de omletă cu pui se servesc călduţe. | ||||||||||||||||
Timp aproximativ de preparare: | ||||||||||||||||
30 minute | ||||||||||||||||
De ce recomand această reţetă: | ||||||||||||||||
Maria Halip recomandă această reţetă deoarece este adorată de copii. | ||||||||||||||||