|
pulpe de pui la cuptor |
|
Reţetă publicată de florina andreea pasulischi Timiş Timisoara |
20.06.2011 |
|
Număr voturi: 683 |
|
|
|
|
|
Ingrediente reţetă: |
1 kg pulpe de pui superioare
100 ml vin alb demisec
50 ml coniac sau whisky
100 ml ulei de masline
1 plic condimente pentru carne de pui
1 lingurita rozmarin
vegeta
piper |
|
Cum se prepară? |
se curata si se spala pulpele.se sterg cu prosop de hartie si se aseaza in tava.se pun deasupra toate condimentele.vinul se amesteca cu whischy(sau coniac) si uleiul de masline si se toarna cu grija in tava.se acopera tava cu folie de aluminiu.se da la cuptor pentru 45 de minute la foc potrivit.se scoate afara si se da folia la o parte si se mai da la cuptor ptr 10-15 min ca sa prinda o crusta.se scoate afara din cuptor si se serveste cu garnitura de cartofi piure si salata de varza sau muraturi asortate sau gogosari acrii. |
|
Cum se serveşte? |
se serveste cald |
|
Timp aproximativ de preparare: |
55-60 min |
|
De ce recomand această reţetă: |
deoarece are un gust aparte carnea din cauza vinului si a whisky-ului |
|
|